Tarsus Mesleki Eğitim Merkezi

Telefon : 0 324 627 52 20
Belgegeçer : 0 324 627 52 21
WEB https://tarsusmem.meb.k12.tr
Adres : KIRKLARSIRTI MAH. VEYSEL ÇAVUŞ CAD.MESLEKI EĞITIM MERKEZI BLOK NO 39A İÇ KAPI NO B1 TARSUS / MERSİN
VİZYON : Çağın teknolojik gelişmelerini takip edebilen; ülkemizdeki bilgi ve teknolojinin üretilmesine, kulanılmasına, yönetilmesine ve yayılmasına katkıda bulunacak anlayışa sahip, mesleğinde üstün nitelikli işçi ve işveren yetiştiren, paydaşlarının mensubu olmaktan gurur duyduğu, alanında lider kurumlardan biri olmak.
MİSYON : Çırak, kalfa, usta ve kursiyerlerimizin; Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, mesleki yeterliliklerini tamamlamış, meslek ahlakını benimsemiş, üretken ve mutlu bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
BAŞARILAR : 2011 yılında Çukurova Kalkınma Ajansına sunmuş olduğumuz "DOĞALGAZLA İSTİHDAMA KAPI AÇIYORUZ" projemiz ajans tarafından kabul görmüş; bunun sonucunda merkezimize bir adet doğalgaz atölyesi, bir adette doğolgaz eiğitim sınıfı kurulmuştur.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Yabancı Dil :
Isınma : SIVI YAKITLI KALORİFER
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanmaktardır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 27 Km., Okulumuz ilçe merkezindedir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : SODES PROJESİ ( CEDDİMİZİ NESLİMİZLE BULUŞTURUYORUZ) İMEP4WETJOP